Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

A la fenya

28 . Nov, 2009 a les 17:00
2240 reproduccions
Un dissabte més, de quatre a cinc, Alafenya us presenta tota l'actualitat juvenil del moment i aquesta setmana no n'és cap excepció. En el capítol 223 hem presentat diferents notícies musicals, com per exemple que Rihanna "vol bon sexe i bon menjar pel pròsper any", que LOVG serà premiada amb el Tambor de Oro, que Lady Gaga va ser gogó a un local d'ambient o l'espectacular notícia del rebuig per part de Jason Trawick al matrimoni amb Britney Spears. Al temps del TDT hem comentat que Telecinco ha desvetllat el final de la temporada de "Sin tetas..." i també l'expulsió d'Indhira de GH11; això dins del nostre repàs setmanal. I per acabar el programa, a l'Extra, hem tingut uns moments per parlar de les activitats previstes pels alumnes de 4t d'ESO per recaptar diners pel viatge de final de curs; i els dos saxofonistes del programa ens han comentat com han viscut la setmana de Santa Cecília. Tot això, sempre amb una bona dosi musical!


respostes a "A la fenya"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 640,79 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 105
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007