Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els pares del futbol base federat s'abonen al 1r equip de futbol de La Cala

30 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1328 reproduccions
La Secció Esportiva de la S.C.E.R de l'Ametlla de Mar ha posat a disposició dels aficionats l'abonament per a tota la temporada al preu de 25 €, tot i que a partir del dia 1 de setembre, aquest abonament passarà a tenir un cost de 35 euros.

Aquest any la novetat està relacionada amb el futbol base, donat que els dels jugadors dels equips de futbol base en categories federades, contribuiran amb l'equip amb l'adquisició d'un d'aquests abonaments.

Sergi Quintana, president de la Secció Esportiva de la SCER, creu que s'ha normalitzat una situació anòmala, doncs la majoria de clubs del territori tenen acords amb el futbol base, que contemplen que els pares siguin socis del club, cosa que no passava a l'Ametlla de Mar, donat que el futbol base és municipal. 

Segons Quintana, «al final de la passada temporada vam tenir una reunió amb la Societat i amb els socis, i vam reflexionar sobre els 15 socis que havíem tingut al futbol la temporada passada, quan tenim molts de jugadors al futbol base i pares que venen al camp. 

A més, ha confirmat que «érem l'únic club de les Terres de l'Ebre que els pares dels xiquets que juguen al futbol, no col·laboraven amb el 1r equip. Sabem que el futbol base i la Societat estan separats, però cal entendre que una vegada el jugador es federa, passa per la Societat».

«Vam parlar amb l'alcalde i el gerent de l'AME per a proposar-los aquesta quota d'abonats pels pares, vam arribar a un acord i es va posar en marxa. La grata sorpresa és que els pares s'ho han agafat molt bé, saben que contribueixen amb un club en el qual el dia de demà acabarà jugant el seu fill» ha afegit el president de la Secció Esportiva de la SCER.

Amb aquesta mesura es preveu potenciar l'assistència de públic als partits. A canvi, després de l'acord al qual s'ha arribat amb l'Ajuntament, als pares se'ls eliminarà de la quota mensual, la part corresponent a la quota a l'Àrea Municipal d'Esports.


respostes a "Els pares del futbol base federat s'abonen al 1..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1065,86 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 56
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007