Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Xavi Blanco s'imposa al Campionat de Pesca Submarina amb apnea

02 . Mai, 2016 a les 14:15
per drodriguez a La notícia del dia
1952 reproduccions
El calero Xavi Blanco Pastor del SPAS es va imposar  en la tercera prova selectiva del Campionat de Catalunya Individual de Pesca Submarina amb Apnea, organitzat per la Federació Catalana d'activitats subaquàtiques amb el suport del Club Nàutic de l'Hospitalet-Vandellòs, el passat diumenge dia 1 de maig a l'Ametlla de Mar. Blanco  va assolir 18 peces amb un pes total de 10,880 quilos, amb un sard de 1,595 quilos com a peça més gran.

El calero es va imposar a Eloy Martínez del CN L'Hospitalet-Vandellòs i Roger Amat del SPAS que van quedar segon i tercer respectivament. Pel que fa als altres participants locals, Andreu Martí Doménech va quedar a la 23a posició amb 3 peces i un sard de 655grams com a peça més gran, i Carlos Pagà Vilés a la 34a posició amb 2 peces, i un sard de 340 grams com a peça més gran.

El sector d'actuació dels submarinistes fou des de la Punta de Cap Roig fins al Port de l'Ametlla de Mar. Els resultats d'aquesta prova s'han sumat al que es van produir en les dues proves anteriors de Llançà i Mataró classificant als 20 primers per a la Final que es disputarà a Palamós els pròxims 11 i 12 de juny. Xavi Blanco s'ha classificat per aquesta final amb la millor puntuació global.


respostes a "Xavi Blanco s'imposa al Campionat de Pesca Subm..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 915,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007