Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Olimpíada d'atletisme enceta els actes de preludi de Candelera 2015

23 . Gen, 2015 a les 13:55
per otomas a Ajuntament
1558 reproduccions
La XIVa Olimpíada Atletisme dóna el tret de sortida als actes previs de la Candelera 2015. Així la cita esportiva serà aquest tarda a les cinc al Pavelló Poliesportiu Municipal.  Els nens i nenes participaran de les proves de resistència, velocitat, salt de longitud i llançament de pes. Tots s'enduran medalles cap a casa, i a més, els que sumin la millor puntuació rebran l'or, plata i bronze, tant en categoria femenina com masculina.

"L'Olimpíada és l'encarregada d'encetar tot un seguit d'activitats esportives que formen part de les festes i estan pensades per fer gaudir tant participants com el públic", explica Marc Vilabrú, Gerent de l'Àrea Municipal d'Esports.

Les cites esportives no s'acaben aquí ja que l'esport és un dels pilars de la programació de la Festa Major.  La següent cita serà diumenge 25 de gener també al poliesportiu amb el Trofeu Candelera de futbol sala que enfrontarà l'Ametlla de Mar amb el Vinallop A a les 12h al poliesportiu. I el 31 de gener, l'activitat esportiva no s'atura ja en plenes festes majors. A les 10.15h l'Infantil A s'enfrontarà al C.F Santa Bàrbara. I a les 12.00h partit entre el Cadet i l'Ascó B. A continuació el 1er equip de la SCER rebrà a la UE Sant Jaume d'Enveja. Finalment, al 17.45h jugarà el Juvenil de la SCER davant del Santa Bàrbara. L'1 de febrer  serà el torn del tir al plat, al camp de tir al Punta Calda a les 10.30h. I el mateix dia, aquesta Candelera 2015, tindrà lloc el Festival Esportiu. Una cita on participants i públic gaudiran de les actuacions de les gimnastes de l'AME d'esports, del Twirling Bâton Club, Club Kenpo La Cala i el Making Dance.

I el dia de Candelera arriba una cita esportiva clàssica com és el partit de futbol que enguany enfrontarà el 1er equip de futbol davant del ce l'Amposta (1a Catalana) a les 16.30h.

Recordar que aquests dies el Cem posa les instal·lacions al servei dels caleros i caleres com sempre. Tot i això el 2 i 3 romandrà tancat. També cal remarcar que durant el mes de febrer la matrícula serà gratuïta amb l'abonament de festes.


respostes a "L'Olimpíada d'atletisme enceta els actes de pre..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 951,91 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007