Cataexperience

Puerto de L'Ametlla de Mar

Cataexperience és una empresa de lloguer de catamarà per dies i setmanes, a on podràs visitar la Costa Daurada, el Delta de l’Ebre, Mallorca, Menorca, Ibiza, Formentera i les Illes Columbretes. Dedicada al xàrter de qualitat amb patró. Cataexperience té la base a l’Ametlla de Mar, Tarragona.
El nostre objectiu es oferir-li un xàrter diferenciat en quant a qualitat i activitats del mateix, distingint-se de la competència tant amb el confort i cura de l’embarcació com per la capacitació tècnica i humana del nostre patró.
Per a això disposa del Catamarà Martina One, un Lagoon 400 S2 de l’any 2013, que compta amb un complet equipament oceànic, que li permet escometre setmanes de navegació sense necessitat d’acudir a port.
El nostre patró és un experimentat navegant ii pescador recreatiu que compta amb una àmplia experiència al sector de xàrter i coneix els millors racons, tant de la Costa Daurada com de les Illes Balears. El Martina One estarà disponible tot l’any, oferint xàrters personalitzats i dissenyats per a cada client.


Buscar en la web

¿Cómo llegar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar en tu móvil

L'Ametlla de Mar en tu móvil
visitametllademar.com/app

Somos sociales

Reserva y comenta

L'Ametlla en directo

Descárgate nuestros folletos

Twitter

L'Ametlla en minube

Con el soporte

PLAYA COSTA VACACIONES PUEBLO DE PESCADORES RUTAS ESCAPADA NATURALEZA GASTRONOMIA PESCADO MARISCO SENRERISMO SUBMARINISMO