PDF

Strände und Buchten

bandera blava

Strände mit Blauer Flagge

Platges bandera blava

El distintiu Bandera Blava, reconegut a nivell internacional atorga a les nostres platges la garantia de serveis i de qualitat mediambiental que es mereixen. Atorgat per l’entitat ADEAC (Asociación Educación Ambiental y del Consumidor)promociona aquelles platges que compleixen els termes d’adaptabilitat per a persones amb discapacitat.

L’any 2018 L’Ametlla de Mar ha aconseguit 5 banderes blaves a les platges de Calaforn, Sant Jordi, L’Alguer, Pixa-Vaques i Calafató.

bandera verda

Unberührte Strände

Plattges verges

El distintiu Platges Verges s’atorga des de l’entitat Ecologistes en Acció. Aquest distintiu valora les platges les quals es troben en les millors condicions mediambientals, on la intervenció humana és poca o nul·la.

FKK-Strände

Platges naturistes

La platja Torrent del Pi: és un indret idoni pels amants de la natura en estat pur. En aquesta platja hi trobem una formació rocosa tipus petit penya-segat combinat amb praderia de posidònia. També hi trobem una zona PEIN (Pla d’Espais d’Interès Natural).

Geeignete Bereiche für Tiere

Platges aptes per mascotes

La platja de Bon Caponet: és una platja autoritzada per al bany de mascotes amb servei de dispensador de bosses i pipican.

Sandstrände

Platges de sorra

Stein Strände

Platges de pedra

bandera verda

Strände behindertengerecht

Platges d'accés minusvàlids

bandera blava

Strände mit Posidonia

Platges amb posidònia

La Posidònia Oceànica, mal anomenada alga, actua com a bioindicadora. Amb la seva presència denota una excel·lent qualitat de l’aigua de la mar. En el cas del nostre municipi, és habitual trobar restes d’aquestes plantes a primera línia de mar o a les zones de bany; aquest fet ens indica que l’aigua de mar gaudeix d’una salut immillorable. La Posidònia i altres fanerògames marines, formen grans extensions en forma de prats submarins els quals acullen una gran quantitat d’espècies, tant vertebrades com invertebrades.

Web durchsuchen

Wir sind soziale

Anfahrt

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar auf Ihrem Handy

L'Ametlla de Mar auf Ihrem Handy
visitametllademar.com/app

Reserve und Kommentare

Live-Ametlla

Download unserer Broschüren

Twitter

L'Ametlla auf minube

Unterstützte

STRAND KÜSTE URLANB ROUTEN NATUR GASTRONOMIE WANDERUNGEN KATALONIEN