Sortida o excursió de busseig - Ametlla Diving (Centre de Busseig PADI Autorizado #24626)

Carretera del Port sense número, Moll de llevant sense número i Càmping Ametlla

Si t’encanta l’aventura, el bon rotllo i els vaixells enfonsats, aquest és el teu Centre de Busseig! Vine amb nosaltres i descobreix el meravellós fons submarí de l’Ametlla de Mar! Visitarem el cementeri de vaixells enfonsats, i realitzarem immersions en barres de roques on s’amaguen milers d’animals: pops, morenes, llagostes, estrelles de mar, eriçons, meros, sípies… Aquestes excursions estan pensades per bussejadors que ja tenen la seva certificació.
Jo no la tinc i m’agradaria tenir-la: Doncs pots realitzar el Bateig de submarinisme per provar l’experiència o directament el curs Open Water Diver.
Fem sortides des de embarcació i des de platja a les meravelloses caletes de l’Ametlla de Mar:
Des d’alguna de les nostres cales tot i que la profunditat no superi els 11-12 metres podem gaudir d’una increïble concentració de vida (sobretot els mesos més càlids), el paisatge subaquàtic alterna roca, bancs d’arena i praderes de posidònia. Són immersions llargues i relaxades per poder gaudir realment, sempre acompanyats per un instructor o Divemaster PADI que farà una activitat segura, relaxant i divertida.
L’embarcació (Astec PB 800 amb motor Yamaha 200cv) està ubicada al moll de llevant on disposem d’un pàrquing gratuït per tots els nostres clients. Allí, tenim el centre de busseig amb el material, l’estació de càrrega, un racó per endolcir els equips… Contem amb més de 5 derelictes de fusta a una profunditat entre 23 i 31 metres, formant esculls artificials que serveixen de refugi a multitud de vida, des dels petits nudibranquis fins als congres de considerable mida sense oblidar els reigs negres, llagostes, serrans, sards comuns, imperials i morruts, donzelles, castanyoles, oblades… També contem amb vàries immersions en esculls de roca amb multitud de llocs no accessibles que serveixen de llar a pops i a on solen sobrevolar bancs de barracudes. Per als bussejadors més experimentats tenim una immersió a un derelicte anomenat Cavour, fondejat a 52 metres però la seva coberta s’aixeca fins als 42 metres.
HORARIS: 9h - 11h - 16h
CALENDARI: Tot l'any
PREU: 30€ (descompte per grups)
Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!


Cercar al web

Som socials

Jornades Peix de Llotja i de l'Arrossejat

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE