Som Espai

Sector 22b1, s/n. Zona Esportiva Municipal

Som Espai és un centre per practicar i gaudir dels beneficis del Ioga. És un espai destinat exclusivament a la pràctica de diferents disciplines i tècniques que et permetran aprofundir en el teu autoconeixement i treballar per assolir el benestar que tothom desitja. Una sala per la pràctica en grup àmplia i il•luminada amb llum natural, una sala més petita i íntima per rebre un massatge o treballar individualment amb algun dels terapeutes amb els que col•laborem, una recepció on t’escoltarem i t’assessorarem i una botiga on podràs adquirir diferents materials per a la pràctica, des d’encesos o espelmes fins a estoretes o llibres, així com música, objectes de decoració i regals artesanals.
Estudi de ioga i bioenergética, relaxació, meditació, massatges terapèutics, hatha ioga, yin ioga, ioga family, bioenergètica, relaxació-meditació, tai chi, massatge terapèutic bioenergètic, massatge ayurvédic, classes individuals i grupals, teràpies individuals, dones en cercle, tallers intensius.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE