Recepta suquet de peix calero

L'Ametlla de Mar

Recepta per a 4 persones
1 Kg. De peix

per la picada:
3 o 4 alls
julivert
1 tomàquet
pebre roig

El primer pas és fer la picada amb tots els ingredients a dalt esmentats. A continuació posarem oli en una cassola plana i el deixarem fins que estigui ben calent, llavors tirarem la picada i la sofregirem un minut, després tirarem una mica d’aigua i posarem el peix. Taparem la cassola i ho deixarem coure entre 15 a 20 minuts depenent del peix que harem posat.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE