Natural Optics Punt Visual (òptica punt Visual)

Carrer Andreu Llambrich, número 17

Natural Optics Visual és un establiment d'òptica amb una llarga experiència en el sector. Disposem d'un òptic-optimetrista diplomat per oferir-li els serveis d'exàmens visuals i revisions de la vista, també mesurem la pressió intraocular per la prevenció del glaucoma i altres malalties oculars. Adaptem tot tipus de lents de contacte per miopia, hipermetropia i astigmatisme, i també lentilles progressives per la presbicia.
Tenim la última tecnologia en lents progressives personalitzades amb 3 mesos de garantia d'adaptació. També disposem de tot tipus de lents oftàlmiques amb els diferents tractaments específics per cada activitat.
Li oferim assessorament estètic amb una amplia gamma en montures de sol i graduat. Hi podrà trobar les marques més conegudes del mercat com Ray-Ban, OAKLEY, Arnette, Vogue, Prada, D&G, Persol, Tous,Police, Loewe, Carolina Herrera, Emporio Armani, Julbo, Eschenbach, Etnia Barcelona, Ralph Laurent, Carrera... I també en exclusiva i només a Natural Optics les novetats en Superdry, Skechers, Ion Fiz i Manish Arora, així com les ulleres de marca pròpia Duomo, Twist, Alternative i pels més petits les Papa Mundi.
Podrà trobar líquids i solucions de manteniment per lentilles, lupes i estacions meteorològiques, ajudes per baixa visió, piles per audifons, ulleres de piscina i busseig graduades i ulleres de protecció per diferents esports.
A Natural Optics Punt Visual pot finançar les seves ulleres o lents de contacte sense comissions ni interessos. Li financem la seva compra fins a 18 mesos.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE