L'aroma de les sensacions - Multiactivitat a les Terres de l'Ebre

Carrer Andreu Llambrich, número 25

Començarem a la població marinera i gastronòmica de l’Ametlla de Mar, a la qual realitzarem una passejada a peu. Poble aixecat en un turó a 20m. sobre el nivell del mar fa d’aquesta població un balcó sobre la Mediterrània. El seu terme consta de 28 cales i actualment és la base de la flota més important de tonyina roja del Mediterrani. Englobada en la llegendària “mar de la frau” i dintre del Golf de Sant Jordi, en la seva costa es troben enfonsats molts vaixells, però n’hi ha un, el “cavour” que guarda una història de pel•lícula. Continuarem en el nostre itinerari dirigint-nos a creuar la serra del “Boix-Cardó” i reviure les històries del balneari de Cardó i els antics oficis de “escarrrotxaires”, “carboners”, “cullereros”, “esllemenadors”, etc. Paisatge pintoresc i singular, arribarem a la població de Xerta, on es troba “l’assut”, obra emblemàtica per excel•lència, que data de l’època islàmica i on neixen els dos canals que acompanyen a l’Ebre fins a la desembocadura.
Dinar en un restaurant per la zona.
Per la tarda continuarem amb una passejada per la capital de la comarca del Baix Ebre, Tortosa. Acabarem en un recorregut per l’antiga carretera de la “carrova” fins la població d’Amposta.
Durada aproximada de la ruta: 8h
La ruta inclou: guia local “Josep de Madrinet”, totes les visites assenyalades a l’itinerari, dinar en un restaurant per la zona (aigua, vi i cafè inclòs), dossier informatiu de la ruta personalitzat amb receptes de la cuina local i degustació de productes típics.

HORARIS: A consultar

CALENDARI: Tot l'any

PREU: 25€ (dinar no inclòs)

Inclou: Guia local "Josep de Madrinet", transport privat, totes les entrades als llocs assenyalats, degustació de producte típic i dossier informatiu de la zona.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE