La tonyina Roja del Mediterrani

L'Ametlla de Mar

La tonyina roja del mediterrani és un producte d’alta qualitat gastronòmica que ha estat durant segles un element destacat a la dieta mediterrània, en virtut de les seves nombroses propietats nutricionals. És una excel•lent font de proteïnes d’alt valor biològic. És rica en minerals i aporta diferents vitamines. En la seva composició, destaca la presència d’àcids grassos poliinsaturats tipus omega 3, beneficiosos per la salut, ja que està demostrat que prevenen malalties cardiovasculars, contribueixen al desenvolupament intel•lectual dels nens, i milloren la funció pulmonar i immunològica.
L’Ametlla de Mar compta amb una de les més grans flotes pesqueres dedicades a la pesca d’aquest preuat peix, i amb una empresa que es dedica a l’engreix i exportació internacional de la tonyina roja amb un rigorós procés de producció per aconseguir la màxima qualitat i la millor garantia pel consumidor.
La tonyina roja del mediterrani es pot trobar a les cartes i menús de la majoria dels restaurants locals, ja sigui fregida, a la planxa, o cuinada amb algunes de les més innovadores receptes.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE