La màgia de l'imaginació - Multiactivitat a les Terres de l'Ebre

Carrer Andreu Llambrich, número 25

(L’Ametlla de Mar – Rasquera – Pinell de Brai – Miravet – Benissanet – Tivissa)

Aquest ruta l’iniciarem a la població de l’Ametlla de Mar, vila marinera i gastronòmica i prosseguirem per entre el parc eòlic de les “Colladetes” i “les Calobres”. Ens trobarem amb la preciosa serra del “Boix-Cardo” per arribar a Pinell de Brai. Aquí visitarem una de les denominades “Catedrals del vi” de Catalunya, construïda per Cèsar Martinell (deixeble de Gaudí). Prosseguirem fins la curiosa població de Miravet amb el seu espectacular Castell de Templers. Continuarem fins Benissanet. Dinar en un restaurant per la zona.
Per la tarda ens disposarem a creuar la serra de “Llaveria”, amb poblacions com Tivissa i rememorarem l’antic camí d’arriers i estraperlistes i algun que altre poble “fantasma” dispersat per l’itinerari com “Fatxes” o “Gavadà”. També farem menció a la llegenda que envolta el misteri dels “Dips”, uns gossets de color fosc que vivien per dintre d’aquesta serra i que tenien fama de vampirs. Fi de la ruta
Durada aproximada de la ruta : 4 hores
La ruta inclou: Guia local “Josep de Madrinet”, totes les visites assenyalades a l’itinerari, dinar en un restaurant per la zona (aigua, vi i cafè, inclòs), dossier informatiu de la ruta personalitzat amb receptes de la cuina local i degustació de productes típics.

HORARI: A consultar

CALENDARI: Tot l'any

PREU: 25 € (no inclou dinar)

Inclou: Guia local "Josep de Madrinet", transport privat, totes les entrades als llocs assenyalats, degustació de producte típic i dossier informatiu de la zona.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE