Evocant els records - Multiactivitat a les Terres de l'Ebre

Carrer Andreu Llambrich, número 25

Començarem aquesta ruta des de la població de l’Aldea i ens dirigirem a realitzar un itinerari creuant el massís dels Ports. Arribarem a la població de Prat de Compte, visitarem “el forn morruno”, construït l’any 1860. Era un dels forns comunitaris de la població i al soterrani del mateix forn es troba la destil•leria on s’elaborava l’aiguardent per passar l’any. Continuarem fins les poblacions d’Arnes i Horta de Sant Joan.
Dinar en un restaurant per la zona.
Per la tarda visitarem el “Centre Picasso”, on aquest gran artista passà llargues temporades en aquesta població i deixà part de la seva empremta i llegat. Continuarem en un recorregut panoràmic molt interessant fins les poblacions de Bot i Gandesa, capital de la comarca de la Terra Alta. Per acabar creuarem les serres de “Pàndols” i “Cavalls” i rememorarem la curiosa llegenda de la Mare de Déu de la “Fontcalda” i de l’insòlit bandoler “Panxampla”.
Durada aproximada de la ruta: 4h
La ruta inclou: Guia local “Josep de Madrinet”, totes les visites assenyalades a l’itinerari, dossier informatiu personalitzat de la zona amb receptes de la cuina local, degustació de productes típics.

HORARI: A confirmar

CALENDARI: Tot l'any

PREU: 25€ (dinar no inclòs)

Inclou: Guia local "Josep de Madrinet", transport privat, totes les entrades als llocs assenyalats, degustació de producte típic i dossier informatiu de la zona.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE