Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya

Carrer Mediterrani, número 2

Benvinguts a l'Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya on es dóna resposta a les necessitats de formació i titulació dels professionals del sector nauticopesquer i del busseig, i que gestiona els ensenyaments i les titulacions de la nàutica i el busseig d'esbarjo. Té tres línies de treball: formació, estudi i experimentació, i organització i realització d'exàmens per a l'obtenció de titulacions.

S'hi imparteixen els cicles formatius del grup d'activitats maritimopesqueres i es tutelen els cursos de formació nauticopesquera que s'imparteixen a tot el litoral català. Aquests cursos els organitzen l'Escola, les confraries de pescadors, l'Institut Social de la Marina o altres entitats. A més, s'hi imparteixen cursos d'actualització, de requalificació i de perfeccionament dels professionals del sector.

L'Escola té projectat impartir programes educatius adreçats a centres d'ESO i batxillerat, i a navegants, bussejadors i pescadors d'esbarjo. Actualment, inicia un nou projecte per promoure l'estudi i l'experimentació de noves tecnologies i processos que permetin una millor rendibilitat i minorin l'impacte ecològic. Més de 18.000 persones han obtingut les titulacions professionals nauticopesqueres, i quasi 20.000 han aconseguit els títols per a l'exercici de la nàutica d'esbarjo amb els exàmens que fa el Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE