Els nostres plats

L'Ametlla de Mar

Segons els entesos en cuina, degut a la proximitat de la desembocadura del Riu Ebre, el peix i el marisc de l’Ametlla de Mar, eixos vertebradors de la gastronomia local, adquireixen un gust especial, peculiars sabors plens de matisos que sempre sorprenen els nostres paladars.
Els plats més típics són: l’Arrossejat, la fideuada i el suquet de peix calero. Però no ens podem oblidar de les típiques sarsueles, parrillades i mariscades. L’Arròs també és un producte que adquireix sabors sublims amb les diverses maneres de cuinar-lo: l’ arròs negre i arròs a la “masqueta” (caldos) en són un bon exemple.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE