El sabor de les vivències - Multiactivitat a les Terres de l'Ebre

Carrer Andreu Llambrich, número 25

Començarem des de la població de El Perelló, conegut com el “poble de la mel”, per elaborar la mel d’una gran qualitat i també ser el de major producció de tot Catalunya. Aquí visitarem una família d’apicultors que ens introduiran en la cultura d’aquest bàsic i natural producte. Seguirem per entre el Parc Eòlic de “Les Colladetes” i Lles Calobres” fins arribar a la població de Rasquera, aquí visitarem un forn tradicional de pa, on s’elaboren de forma artesana els deliciosos “pastissets” i “corassons”, productes típics d’aquestes terres. Continuarem la ruta per entre la serra de “Boix-Cardó”, en un recorregut panoràmic extraordinari podrem observar el massís dels Ports i el recorregut sinuós de l’Ebre des d’uns miradors impressionants. Arribada a Gandesa, capital de la comarca de la Terra Alta.
Dinar en un restaurant per la zona.
Per la tarda ens dirigirem al Centre d’Interpretació de la Batalla de l’Ebre, a la població de Corbera d’Ebre, el qual visitarem rememorant la memòria històrica de la zona. Prossecució per les poblacions d’Ascó, Vinebre, Garcia i finalment Móra la Nova, on donarem fi a la ruta.
Durada aproximada de la ruta: 4h
La ruta inclou: Guia local “Josep de Madrinet”, totes les visites assenyalades a l’itinerari, dossier informatiu de la ruta personalitzat amb receptes de la cuina local i degustació de productes típics.

HORARIS: A confirmar

CALENDARI: Tot l'any

PREU: 25€ (Dinar no inclòs)

Inclou: Guia local "Josep de Madrinet", transport privat, totes les entrades als llocs assenyalats, degustació de producte típic i dossier informatiu de la zona.


Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE