El color de la il·lusió - Multiactivitat a les Terres de l'Ebre

Carrer Andreu Llambrich, número 25

Començarem a la població de l’Ampolla, aquesta presa de contacte amb el Parc Natural del Delta de l’Ebre, dirigint-nos fins la població de Poblenou del Delta, on realitzarem una visita molt interessant a “Monnatura”. Un dels llocs on podrem tenir al nostre abast la màxima informació de tot el que comporta un hàbitat d’aquestes característiques, flora, fauna, costums, etc. Després continuarem en un recorregut panoràmic per les dos llacunes més grans d’aquest Parc Natural, “La Tancada” i “L’Encanyissada”. Acte seguit i per entre camps d’arròs arribarem a Sant Jaume d’Enveja i creuarem pel nou pont “Lo Passador” fins a la població de Deltebre.
Dinar en un restaurant per la zona.
Per la tarda visitarem un antic molí tradicional d’arròs i ens introduirem en la cultura d’aquest producte tan bàsic en la majoria de dietes d’arreu del món. Per finalitzar ens dirigirem fins la població de l’Ampolla, en un itinerari panoràmic per dintre de la badia del “fangar”, on podrem gaudir d’unes vistes espectaculars.

Durada aproximada de la ruta: 4 h
La ruta inclou: Guia local “Josep de Madrinet”, totes les visites assenyalades a l’itinerari, dossier informatiu personalitzat de la zona amb receptes de la cuina local, degustació de productes típics.

HORARIS: A confirmar

CALENDARI: Tot l'any

PREU: 25€ (Dinar no inclòs)

Inclou: Guia local "Josep de Madrinet", transport privat, totes les entrades als llocs assenyalats, degustació de producte típic i dossier informatiu de la zona.


Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE