Creuer turístic per la mar del Delta - Green Gulet

Moll turístic de l'Ametlla de Mar

(Les Cases d’Alcanar – Sant Carles de la Ràpita – l’Ampolla – l’Ametlla de Mar)
Exclusiu creuer pel litoral de les Terres de l’Ebre, amb la Goleta de fusta “ALANIA” i acompanyats també per dos personatges d’aquestes terres com són els singulars Josep Bertomeu “Polet” i “Josep Ma. Callau “Madrinet”.
Salparem des del port de les Cases d’Alcanar, amb unes vistes panoràmiques espectaculars de la Serra del Montsià, arribarem a Sant Carles de la Ràpita, on navegarem per l’interior de la badia dels “Alfacs”, zona marisquera per excel•lència. Continuarem amb el nostre rumb, vorejant tota la punta de la “Banya” i el seu emblemàtic far i, a continuació, ens apareixeran les salines de la “Trinitat” i mítiques platges com les del Trabucador, Eucaliptus i Serrallo, des d’on podrem observar llocs tan rellevants com la llacuna de la Tancada, els Calaixos, la Platjola, l’Alfacada, etc. que formen part del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Poc després ens apareixerà l’illa de Buda, l’illa més gran de Catalunya, amb la gola de Migjorn i el Cap de Tortosa, que la delimiten, també tindrem la possibilitat de veure on es trobava el far de Buda, que amb els seus 50m d’altura, era per llavors (1860), el més alt del món. Amb l’illa de Sant Antoni entrarem directament en contacte amb el riu Ebre i la seva desembocadura.
Seguidament donarem pas a l’espectacular badia del Fangar i enigmàtic far, i la població marinera de l’Ampolla. Aquí amarrarem i temps lliure per dinar (no inclòs).
Per la tarda continuarem vorejant tota una costa plena de penya-segats i els roquers començaran a formar part de l’itinerari, Cap Roig, l’Àliga, l’Illot, la Llenya, Santes Creus, Port Olivet, i per damunt de tot l’Estany, on es troba un dels port refugis més grans de Catalunya i l’origen de la població de l’Ametlla de Mar. Seguim vorejant el litoral i ens apareixen uns dels únics vivers de dorades i llobarros de la zona, així com les peixeres de tonyina roja.
Realitzarem una complerta navegació per l’anomenada “Mar de la Frau”, descobrint les cales de “Bandera Blava”, sinònim de gran qualitat, l’Alguer, Pixa-vaques, l’Estany Tort, Torrent del Pi, Cala Forn, Cala Vidre i Sant Jordi amb el seu castell, etc.
Per arribar finalment a l’Ametlla de Mar, poble mariner i gastronòmic, on desembarcarem i farem una passejada didàctica a peu, pel seu curiós casc urbà.
Finalment, serem traslladats en autobús fins a Les Cases d’Alcanar, on donarem per acabat aquest exclusiu creuer pel litoral de les Terres de l’Ebre.
El preu inclou:
- Creuer amb la Goleta de fusta “ALANIA”.
- Guies locals “Polet” i “Madrinet”.
- Dossier informatiu de la zona amb receptes de cuina local.
- Degustació de productes.
- Trasllat en autobús l’Ametlla de Mar – Les Cases d’Alcanar.

* A l’itinerari “B”, la parada per dinar la realitzarem a Sant Carles de la Ràpita.
* L’organització es reserva el dret d’anul•lar, modificar o canviar l’itinerari, per qualsevol causa de força major o d’ordre tècnic que impedeixi la realització de la mateixa.

HORARIS: 09:30h

CALENDARI: Itinerari "A" (L'Ametlla de Mar, l'Ampolla, Sant Carles de la Ràpita, Les Cases d'Alcanar) : 3, 10, 17, 24 d'abril / 1, 8, 15, 22, 29 de maig / 5, 12, 19, 26 de juny; Itinerari "B" (Les Cases d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, l'Ampolla, l'Ametlla de Mar) : 2, 9, 16, 23, 30 d'abril / 7, 14, 21, 28 de maig / 4, 11, 18, 25 de juny

PREU: Preu per persona: 77 € (Adult); Nens de 4 a 11 anys (50% de dte.)

CAPACITAT MÀXIMA : 30 pax sortida de dia / 14 pax dormir a bordComparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE