Club Nàutic de l'Ametlla de Mar

Moll de Ponent, Dàrsena Esportiva, Apartat 104

Port Esportiu ubicat dins del port pesquer de la població de l’Ametlla de Mar, província de Tarragona, en la comunitat autònoma de Catalunya i al cor de la Costa Daurada, molt a prop del parc Natural del Delta de l’Ebre. Latitud 40º52’08”N i longitud 0º48’02”E.
Situat en un lloc idoni per la seva riquesa natural i paisatgística per als amants de la pesca recreativa, i la pràctica dels esports de vela degut als dies de vent que predominen en la zona.
El port disposa de 255 "amarres" dels quals 26 són d’ús públic tarifat, amb un calat mínim de 2.5 metres. L' eslora màxima permesa és de 20 metres.
Ofereix els serveis de grua, gasolinera, local social, bar restaurant amb terrassa, dutxes i vestuaris adaptats per a minusvàlids, pàrquing, escola de vela, marina seca, rampa de varada per a les embarcacions de vela lleugera, servei de marineria i vigilància, informació meteorològica, Wi-fi gratuït per als usuaris i bugaderia.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE