Circuit de Calafat

Urbanització de Calafat

El Circuit Calafat es va inaugurar l'any 1974. Calafat, SA, juntament amb un reduït grup d'entusiastes del motor, va escometre la realització del CIRCUIT CALAFAT, creant un traçat permanent de 2.550m que no va trigar a convertir-se en el bressol del motociclisme espanyol i referència de tots els equips i aficionats al motor.

L'any 1987 s'emprèn la reforma i ampliació de les seves instal•lacions, allargant la pista a la seva longitud actual de 3.250m.

L'any 2009 el Circuit de Calafat emprèn una nova etapa de modernització i condicionament de les seves instal•lacions. S'han finalitzat ja l’asfaltat de la pista de velocitat, l'ampliació i anivellament d'escapatòries i pianos, la reforma de l'Aula escola i el condicionament de la pista lliscant, pàdoc i boxes. Al llarg d'aquesta temporada es continuaran realitzant millores en escapatòries, murs i tanques de seguretat.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE