CEIP Sant Jordi

Avinguda Ensenyament, sense número

L’escola Sant Jordi és un centre d’educació infantil i primària públic que depèn del departament d’Ensenyament del Baix Ebre. Es tracta d’una escola de 3 línies complertes i un any de 4.
Ens definim com a Escola Catalana, democràtica, laica, coeducadora, inclusiva i innovadora que pretén contribuir i promoure el desenvolupament competencial de l’alumnat per tal que esdevinguin persones capaces de resoldre problemes, responsables dels seus aprenentatges, respectuoses amb ells mateixos, amb els altres, amb el medi i actius en la seva defensa, de superar-se dia a dia com a persones i com a professionals, amb uns hàbits saludables, capaces d’establir un judici propi i crític, reflexives, honrades, participatives en la societat que els toca viure sent conscients que l’esforç donarà els seus fruits. I, per això, creiem molt important, per una banda, en la implicació de les famílies en l’educació dels seus fills/es i en l’establiment d’ actuacions conjuntes de famílies i mestres i, per altra banda, en la implicació i cooperació de la comunitat educativa en la vida i funcionament del centre.


Cercar al web

Som socials

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE