Busseig en vaixells enfonsats - Ametlla Diving

Carretera del Port sense número, Moll de llevant sense número i Càmping Ametlla

Busseig en vaixells enfonsats Si t’encanta l’aventura, el bon rotllo i els vaixells enfonsats, aquest és el teu Centre de Busseig! Vine amb nosaltres i descobreix el meravellós fons submarí de l’Ametlla de Mar! Contem amb més de 5 derelictes de fusta a una profunditat entre 23 i 31 metres, formant esculls artificials que serveixen de refugi a multitud de vida. Visitarem el cementeri de vaixells enfonsats i gaudirem del meravellós ecosistema creat: pops, morenes, llagostes, llamàntols, estrelles de mar, meros, nudibranquis, bancs de barracudes, enormes congres, reigs negres, sargs imperials i morruts, donzelles, castanyoles, oblades…… Aquestes excursions estan pensades per bussejadors que tenen la certificació Advanced Open Water o equivalent.
Jo no la tinc i m’agradaria tenir-la: + Aquí et deixem un enllaç per a que comencis ja!
https://ametlladiving.com/portfolio/advanced-openwater
La nostra embarcació (Astec PB 800 amb motor Yamaha 200cv) està ubicada al moll de llevant on disposem d’un pàrquing gratuït per tots els nostres clients. Allí, tenim el centre de busseig amb el material, l’estació de càrrega, un racó per endolcir els equips… També contem amb vàries immersions en esculls de roca amb multitud de llocs no accessibles que serveixen de llar a pops i on solen sobrevolar bancs de barracudes. Per als bussejadors més experimentats tenim una immersió a un derelicte anomenat Cavour, fondejat a 52 metres però la seva coberta s’aixeca fins als 42 metres.
HORARIS: 9h - 11h - 16h
CALENDARI: Tot l'any
PREU: 30€ (descompte per grups)
Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!


Cercar al web

Som socials

Jornades Peix de Llotja i de l'Arrossejat

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE