Benestar & Cura

Carrer de la Flor, número 681, Les Tres Cales

- Assistència a domicili
- Assistència hospitalària per a malalts i post operatoris
- Servei d’acompanyament i/o vigilància nocturna
- Servei d’atenció permanent
¿Qui som?
Som una empresa que presta serveis d’assistència domiciliària a particulars, acompanyament de malalts als hospitals, residències i/o visites mèdiques.
Estem capacitats per oferir-li l’atenció que necessita de forma oportuna i professional. Contem amb els recursos necessaris per oferir-li un bon servei, amb professionals qualificats, cuidadors, auxiliars d’ajuda a domicili auxiliars de clínica, auxiliars de geriatria i metge privat a domicili, amb experiència en atenció i cura a persones amb diferents graus de dependència.
Estem a la seva disposició per gestionar i assessorar la seva sol•licitud, en quant al tipus de servei i nombre de hores a precisar, supervisant i avaluant el servei contractat i adaptant-nos als canvis que puguin sorgir durant el funcionament del mateix, implicant als usuaris i als seus familiars en la planificació, així com tenint en compte la veu de les persones que el realitzin per que la millora sigui contínua.


Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE