Activitat: Ruta Cova Llop Marí - Mar Natura

Platja de l'Alguer, passeig marítim

Combinació de caiac + snorkel ( activitat de busseig sense equip autònom de botelles ) . Aquesta travessia està pensada per a tota mena de públic . Comencem la ruta de caiac navegant pels meravellosos penya-segats de la costa mediterrània; al llarg de la travessia podrem gaudir de les aigües cristal·lines i a l'arribar a la cala Estany Tort, ens calçarem les aletes, ens posarem les ulleres i el tub i després d’una introducció a el snorkel de la mà d’un monitor, iniciarem la immersió i ens submergirem en aquests fons marins plens de peixos i vegetació submarina. Aquests fons amaguen una gran càrrega de vida subaquàtica que el nostre monitor ens anirà desvetllant. Al finalitzar el snorkel pujarem al caiac i navegarem fins la Cova del Llop Marí per descobrir la història que el seu interior amaga. L’activitat acabarà amb un aperitiu per a reparar forces.

HORARIS: Durada 2,30 hores aprox

CALENDARI: De l'1 de maig al 15 de setembre

PREU: 30€ Adult / 15€ Infantil (7 a 14 anys acompanyat per dos adults) Gratuït nens (4 a 6 anys acompanyat per dos adults)

CAPACITAT MÍNIMA: 6 persones adultes

COMENTARIS: Per a grups escolars, cada 10 alumnes, 1 monitor gratuït. El preu inclou: material necessari (caiac, rem, armilla de salvament, careta, tub i aletes), monitor de caiac i snorkel, aperitiu final i reportatge fotogràfic.


Cercar al web

Som socials

IX Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani 2020

Tapa Roja 2020

Concurs Instagram

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE