Activitat: Ruta Cova Llop Marí - Mar Natura

Platja de l'Alguer, passeig marítim

Combinació de caiac + snorkel ( activitat de busseig sense equip autònom de botelles ) . Aquesta travessia està pensada per a tota mena de públic . Comencem la ruta de caiac navegant pels meravellosos penya-segats de la costa mediterrània; al llarg de la travessia podrem gaudir de les aigües cristal·lines i a l'arribar a la cala Estany Tort, ens calçarem les aletes, ens posarem les ulleres i el tub i després d’una introducció a el snorkel de la mà d’un monitor, iniciarem la immersió i ens submergirem en aquests fons marins plens de peixos i vegetació submarina. Aquests fons amaguen una gran càrrega de vida subaquàtica que el nostre monitor ens anirà desvetllant. Al finalitzar el snorkel pujarem al caiac i navegarem fins la Cova del Llop Marí per descobrir la història que el seu interior amaga. L’activitat acabarà amb un aperitiu per a reparar forces.

HORARIS: Durada 2,30 hores aprox

CALENDARI: De l'1 de maig al 15 de setembre

PREU: 30€ Adult / 15€ Infantil (7 a 14 anys acompanyat per dos adults) Gratuït nens (4 a 6 anys acompanyat per dos adults)

CAPACITAT MÍNIMA: 6 persones adultes

COMENTARIS: Per a grups escolars, cada 10 alumnes, 1 monitor gratuït. El preu inclou: material necessari (caiac, rem, armilla de salvament, careta, tub i aletes), monitor de caiac i snorkel, aperitiu final i reportatge fotogràfic.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE