Activitat: Descobreix el fons marí "snorkel" - Mar Natura

Platja de l'Alguer, passeig marítim

Snorkel ( busseig sense equip d’immersió ) pel litoral de l’Ametlla de Mar. El snorkel ens dóna la llibertat de moure’ns per un medi diferent al que estem acostumats sense la càrrega de portar unes botelles d’aire comprimit a les nostres espatlles. Amb aquesta activitat el client podrà viure una experiència inoblidable, ja que veurem de la mà d’un expert monitor de snorkel tota la flora de posidònia i la fauna existent. També podrem apreciar uns panells subaquàtics on hi ha explicat amb diferents idiomes la fauna existent en aquest paratge. En aquesta activitat facilitem tot el material necessari com el neoprè i la careta i el tub. Aquesta activitat està pensada per a tot tipus de públic.

HORARIS: Mati i tarda (Durada 1,30 hores aprox.)

CALENDARI: De l'1 de maig al 15 de setembre

PREU: 15€ Adult i 12 € Infantil (15-18) / 10€ (7 a 14 anys acompanyat 1 adult)

CAPACITAT MÍNIMA: 6 persones

COMENTARIS: Per a grups escolars, cada 10 alumnes, 1 monitor gratuït. El preu inclou: material necessari (neoprè, careta, tub i aletes), monitor de snorkel, aperitiu final i reportatge fotogràfic.


Cercar al web

Som socials

Jornades Peix de Llotja i de l'Arrossejat

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE