Activitat: Caiac & posta de sol - Mar Natura

Platja de l'Alguer, passeig marítim

Gaudeix de la posta del sol a l'Ametlla de Mar, dalt d'un caiac, i sent la sensació de llibertat que et dona aquest moment del dia. Es tracta d’una ruta d’uns 4 km, apta per a practicar a qualsevol edat . La ruta la comencem des de la platja de l’Alguer. Al llarg d’aquesta travessia podrem visitar coves marines , gaudir de la bellesa dels penya-segats i les aigües cristal·lines d’aquest paratge. Durant la navegació farem una parada a una cala la qual amaga dins els seus pins una reserva natural de gran interès per la seva flora i fauna, única d’aquest ecosistema. Al final de la travessia arribem a la cala de l’Alguer on ens espera un aperitiu per poder reparar forces.

HORARIS: 19:00h (Durada 1,30 hores aprox.)

CALENDARI: De l'1 de maig al 15 de setembre

PREU: 25€ Adult / 15€ Infantil (15-18)/ 10€ (7 a 14 anys acompanyat per dos adults) Gratuït nens (4 a 6 anys acompanyat per dos adults)

CAPACITAT MÍNIMA: 6 persones adultes

COMENTARIS: Per a grups escolars, cada 10 alumnes, 1 monitor gratuït. El preu inclou: Material necessari (caiac, rem, armilla de salvament, careta, tub i aletes), monitor de caiac, aperitiu final i reportatge fotogràfic.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE