Segons els entesos en cuina, degut a la proximitat de la desembocadura del Riu Ebre, ...
Ingredients por a 4 persones 1Polp de 1.200 a 1.500 kg 1 kg de patates Un bon raig d...
Recepta per a 4 persones 1 kg. de peix de roca ¼ Kg de crancs ¾ Kg de patates Ingred...
Recepta per a 4 persones 1 Kg. De peix per la picada: 3 o 4 alls julivert 1 tomàquet...
L’Ametlla, no només destaca pel seu atractiu com a poble eminentment mariner i medite...
Els dolços són presents a la cuina calera durant tot l’any. Potser els més coneguts a...
La més pura essència de la terra pren formes líquides amb la mel i l'oli d'oliva, de ...
La tonyina roja del mediterrani és un producte d’alta qualitat gastronòmica que ha es...
Les botifarres d'arròs o de ceba, que gaudeixen de denominació comarcal de qualitat, ...