19è Concurs fotografia paisatgística de les Terres de l'Ebre

Terres de l'Ebre · 22/10/18 - 31/12/18

La inscripció en aquest concurs és gratuïta i hi pot participar qualsevol persona , afeccionada o professional.
No s’admetran collages, muntatges, fotografies pintades, viratges fotogràfics, fotografies manipulades ni fotografies HDR.
Les fotografies hauran de ser inèdites, i no podran haver estat premiades en altres concursos fotogràfics.
Les fotografies tindran un format lliure, s’hauran de presentar sobre un suport rígid de 30x45 cm, respectant un mínim de 5cm de separació entre la fotografia i el suport rígid."
S’admetran un màxim de quatre fotografies per autor.


Les fotografies s’hauran d’enviar als següents Patronats de Turisme, abans del divendres 11 de gener de 2019 a les 2 del migdia

Patronat Municipal de Turisme de l’Ametlla de Mar
Av. Amistat, s/n (Parc del Bon Repòs)
Tel. 977 45 64 77
Fax. 977 10 56 35
43860 l’Ametlla de Mar
www.ametllamar.cat/turisme
turisme@ametllamar.cat


Àrea de Turisme de Deltebre
Pl. 20 de maig, 1
Tel. 977 48 93 09
Fax 977 48 95 15
43580 Deltebre
www.turismedeltebre.com
turisme@deltebre.cat
Darrera de cada suport hi constarà el títol i el lloc on va ser realitzada, així com el pseudònim de l’autor i la categoria a la qual es vol presentar la foto (l’Ametlla de Mar, Deltebre, blanc i negre, creativitat, gastronomia o activitat humana). En un sobre tancat, a part, i amb el mateix títol i pseudònim, s’hauran de trametre les dades personals del concursant.

El jurat estarà format per personalitats vinculades al món de la fotografia i de les arts, de les Terres de l’Ebre.

La decisió del jurat serà inapel•lable. El jurat podrà declarar desert qualsevol premi.

Els guanyadors cedeixen els drets de reproducció de les seves obres per qualsevol finalitat informativa i/o publicitària dels organitzadors, posant el nom de l’autor i sense poder cedir-les a tercers. La resta seran retornades als participants que així ho demanin abans del 31 de desembre de 2019.

Els premiats hauran d’estar presents a l’hora de l’entrega de premis o delegar en algú, en cas d’absència es retirarà el premi.

Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis que tindrà lloc el dissabte 26 de gener a les 19.00h a l'Ametlla de Mar. Les fotografies seran exposades al públic, tant a Deltebre com a l’Ametlla de Mar. En cas d’espai insuficient, l’organització seleccionarà les fotografies a exposar.

L’organització podrà introduir les modificacions que estimi convenients per al bon funcionament del concurs, i el jurat resoldrà les qüestions que puguin sorgir pel que fa a la interpretació d’aquestes bases.Comparteix aquest esdevenimentComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE