Per l’elaboració d’aquesta Coca de tonyina marinada, “tzatziki” de cogombre i alvocat que podeu trobar al restaurant “Golpe de Estado ” de L’Ametlla de Mar, utilitzareu:

Ingredients:

  • Coca de vidre
  • 200 g de tonyina fresca
  • 1 llimona
  • 1 taronja
  • 100 ml d’oli d’oliva

Per al “taztziki” de cogombre i alvocat:

  • ½ cogombre tallat en “bronoise”
  • ½ alvocat tallat en “bronoise”
  • Suc de ½ llimona
  • 5 g de coriandre
  • 5 g de cibulet
  • 5 g de julivert
  • Sal i pebre al gust
  • Oli d’oliva per amanir
  • 1 iogurt natural
  • Oliva negra deshidratada
  • Germinats o “micro mezclum”

Primer que tot marinarem la tonyina amb el suc de la taronja, la llimona i els 100 ml d’oli d’oliva unes dues hores.

Mentrestant torrarem el pa de vidre al forn uns 14 minuts a 165 graus.

Muntatge:

Sobre la coca de pa cruixent, hi afegirem la barreja del “tzatziki” de cogombre i alvocat. A sobre hi afegirem la tonyina marinada en forma d’ones o de flors i a sobre hi afegirem els germinats. Finalment ho decorarem amb l’oliva deshidratada.

Bon profit!

Altres receptes amb tonyina que us poden interessar: Daus de tonyina roja amb gelée de Bloody Mary, Fricandó de tonyina roja o Sashimi de tonyina roja “By @madolphi”.