RECEPTA PER 8 RACIONS

Ingredients i preparació Crema de peix

  • 200 gr. Mantega
  • 200 gr. Oli de gamba (500 gr. de caps i les pells de les gambes i 500 gr. d’oli de gira-sol, sofregir els caps i les pells en aquest oli sense deixar bullir)
  • 200 gr. Farina
  • 2,4 lt. Brou de peix de l’Ametlla
  • Sal

Preparació:

Posem la mantega i la farina a una paella i realitzem un roux a foc lent, després agreguem del brou de peix sense deixar de remoure, deixar bullir durant 5 minuts.

Ingredients i preparació Ravioli

  • 30 gr. Porro (la part blanca)
  • 15 gr. Oli de gira-sol
  • 60 gr. Llagostins
  • 30 gr. Rap
  • 20 gr. Vi blanc
  • 20 gr. Pasta filo

Sofregir el porro amb l’oli, quan estigui escalfat afegir els llagostins i el rap trossejat, seguidament el vi i ho deixem infusionar. Per altra banda agafem la pasta filo i creem el ravioli al nostre gust, ho fiquem al forn durant 8 minuts i quedarà llest per farcir-lo i decorar la crema.

Foto i Recepta del Restaurant Les Veles.