Ingredients

  • 300 grams de tonyina roja
  • Oli d’oliva verge extra Oli Coll de l’Alba, varietat morruda
  • Alga cruixent
  • Soja
  • Tòfona

Elaboració

Primer que tot, triarem un bon saku, rectangle de llom de tonyina, que és el tall que fem servir per fer el sashimi. Una vegada triat, amb un ganivet adequat, és a dir, molt ben esmolat i bastant llarg, farem els talls de sashimi. Els talls han de ser aproximadament de cinc mil·límetres de gruix i s’ha de realitzar amb un sol moviment.

Una vegada tinguem el sashimi suficient, el disposarem en un plat, preferiblement rectangular. Abans, haurem pintat la base amb salsa de soja i desprès, hi afegirem els talls de tonyina roja de manera ordenada, lleugerament sobreposats uns al costat dels altres, com ensenyem a la fotografia. A continuació, afegirem una línia de tòfona ratllada i uns trossets d’alga cruixent.

Per finalitzar, ho regarem amb un raig d’oli d’oliva verge i ja tindrem la nostra recepta de sashimi de tonyina roja a punt.

Foto: By @madolphi (Tomàs Also Felicidad)

Recepta: By @madolphi (Tomàs Also Felicidad)