El format audiovisual s’ha convertir avui en dia en imprescindible per generar continguts atractius i que arribin al usuari. Amb els milers d’anuncis i publicacions publicitàries que cada ens envaeixen una imatge impactant o un disseny original ja no és suficient per ser rellevants a Internet, per aquest motiu el vídeo s’ha convertir amb l’estrella de la publicitat en el dia d’avui.

Per aquest motiu, l’Àrea Municipal de Turisme estrena avui el primer d’una sèrie  de vídeos de promoció turística per tal d’arribar al seu públic objectiu.

Aquest primer vídeo s’enfoca en el segment del turisme familiar, costa i natura, encara que dóna també una pinzellada a un dels actius més importants que tenim, el tipisme mariner, així com a gaudir de la natura i la costa amb activitats a l’aire lliure.

Encara que l’estrena és avui en motiu del Dia Internacional del Turisme, aquest primer vídeo formarà part de les properes promocions de cara a la propera temporada turística i s’editarà en diferents formats per ser present a les diferents plataformes digitals.

Està previst l’edició de dos vídeos més, un dedicat a la gastronomia per potenciar el nostre peix i marisc i un altre centrat amb les activitats que formen part de “l’Ametlla de Mar Experience dirigit a un segment de població més jove.

 

Text i foto: Turisme de l’Ametlla de Mar