L’Ametlla de Mar segueix sent líder amb Platges Verges amb set distintius. El Torrent del Pi, Port Olivet, Santes Creus, cala Llenya, l’Estany Podrit, l’Illot i la caleta del cap de l’Àlia han revalidat el guardó d’Ecologistes en Acció. La Cala és el municipi tarragoní que compta amb més platges verges al seu litoral.

Així ho van donar a conèixer els ecologistes durant l’acte de lliurament de les banderes, celebrat divendres passat a Torredembarra. La tinent d’alcalde Jani Brull va rebre els guardons que reconeixen les platges que mantenen el seu estat natural. La regidora destaca la voluntat de preservar aquests indrets del litoral verges.

En total, s’ha atorgat el distintiu ‘Platges Verges’ a 25 platges d’onze municipis. L’objectiu és convertir aquest guardó, que enguany compleix el desè aniversari, en un símbol ecològic per aquelles platges que es mantenen en un estat més natural. Miquel Llop és el president del Grup d’Ecologistes en Acció a Tarragona i l’Ebre.

A banda de les set platges caleres, a les Terres de l’Ebre també han revalidat els distintius la bassa de l’Arena, la Marquesa i la punta del Fangar de Deltebre; les Timbes i els aiguamolls de Sòl de Riu d’Alcanar; cala Maria i cala Capellans de l’Ampolla; el Trabucador de Sant Carles de la Ràpita; i els Eucaliptus d’Amposta.

Font: La Cala RTV

Imatges: L’Ametlla de Mar Turisme