Ja tenim aquí la primavera i l’estiu a tocar i cada cop ens ve més de gust fer activitats a l’aire lliure amb la família. A l’Ametlla de Mar us oferim moltes maneres de viure la costa, amb un gran ventall d’activitats refrescants per fer amb els més petits de la casa.

  • Caiac, una manera diferent de conèixer la costa. El caiac és una activitat còmode i segura per a totes les edats i nivells. Podem escollir entre practicar-la més prop o més lluny de la costa, segons l’edat dels nostres petits. Si la navegació la fem a poca profunditat podrem tenir una visió excel·lent del fons marí degut a la claredat de les aigües.

caiac

  • Pesca en família. Diferents són les empreses que ens ofereixen aquesta activitat amb els nostres petits. A bord ens explicaran les diferents maneres de pesca que podem trobar. És una bona manera d’iniciar els nostres petits a la pesca esportiva.

  • Snorkel pel fons marí. No pots deixar de fer aquesta activitat si ens visites a l’Ametlla de Mar. Una manera entretinguda i divertida de conèixer la fauna i flora del nostre litoral en família. El nostre fons marí es caracteritza per tindre una de les praderies més grans de posidònia de les nostres costes. Poder viure aquesta experiència de la mà d’experts marins, és tota una aventura!

  • Sortides amb vaixell. Diferents son les empreses de l’#ametllademarexperience que ens ofereixen conèixer la costa a bord dels seus vaixells, sigui sols amb família o amb patró. Podreu gaudir-ho durant tota la jornada o bé més al vespre, per poder veure des del mar com s’amaga el sol entre els pinars fins a tocar a les cales de sorra fina o de còdols.

  • Tuna-tour, la experiència de banyar-se entre tonyines gegants. Coneguda és aquesta activitat única al món. A bord d’aquest catamarà podràs conèixer junt amb la teva família la vida d’aquest peix gegant de les nostres costes i finalitzar amb un bany entre cents d’aquestes tonyines gegants.

  • Vela, un viatge agradable. Que millor que els nostres petits coneguin el mar a bord d’aquests petits vaixells que ens endinsaran al mar amb l’única propulsió de l’espenta del vent sobre la seva vela. Si t’agrada la tranquil·litat, embarca’t i deixa’t portar…

 

Text: Turisme de l’Ametlla de Mar