Ingredients per a 4 persones per l’arròs, espinacs, fesols i galeres:

 • 8 galeres
 • 400 gr. d’arròs
 • 150 gr. de fesols cuits
 • 150 gr. d’espinacs
 • 1 ceba
 • 1 all porro
 • ½ pebrot roig
 • 2 dents d’all
 • 1 tomàquet
 • 1 ramet de julivert
 • 1 culleradeta de cafè de pebre roig
 • ½ gotet de vi blanc
 • 1 l. d’aigua
 • 100 gr. d’oli
 • Sal al gust

 

Primer que tot hem de fregir les galeres. Una vegada fetes es retiren en un plat i utilitzem l’oli restant per sofregir la ceba, el pebrot i l’all porro. Quan està daurat afegir els espinacs crus. Mentrestant se sofregeix tot, fer una picada amb els alls, el ramet de julivert, el tomàquet, el pebre roig i la sal. Afegir la picada al sofregit i tirar el mig gotet de vi. Una vegada el vi reduït afegim el litre d’aigua i ho deixem bullir uns cinc minuts.  Una vegada passats aquests cinc minuts afegirem l’arròs i els fesols i ho deixarem coure 13 minuts. Cinc minuts abans de treure afegir les galeres trossejades.

Podeu trobar altres receptes amb galeres clicant aquí.

 

Foto: Turisme de l’Ametlla de Mar

Recepta: Turisme de l’Ametlla de Mar