Els polpets encebats els fem utilitzant una recepta que ens va dir una bona amiga de la casa i que si proveu, quedareu encantats.

Ingredients:

  • 1 kg de polpets
  • 3 cebes
  • 6 o 7 alls
  • ½ got de vi blanc
  • Pebre
  • 100 ml d’oli d’oliva
  • 1 tomàquet vermell
  • 1 culleradeta de sucre

 

Netejarem bé els polpets ben nets i els buidarem. Els deixarem a l’escorredora. Mentrestant, pelarem les cebes i els alls. Les cebes les tallarem en rodanxes i els alls els posarem sencers. Afegirem l’oli a la cassola, i hi afegirem la ceba, els alls, el tomàquet,  el gotet de vi blanc i el pebre i ho taparem.  Afegirem la culleradeta de sucre i esperarem a que bulli;  quan ho faci ho deixarem que vagi fent a foc mig durant una mitja hora, més o menys. Passada la mitja hora destaparem i esperarem a que s’evapori la miqueta de brou restant fins que estigui al punt. Bon profit!