Ja tenim aquí la Festa dels Fideus Rossejats! Festa arrelada a la nostra població des de fa 24 anys.  En aquesta jornada, una quarantena de cuiners amateurs ens mostraran les seves diferents maneres de cuinar aquest plat tant típic de la nostra població, com són els fideus rossejats. Competiran entre ells i en sortiran sis guanyadors.

Aquesta jornada està integrada dins de les Jornades Gastronòmiques dels fideus rossejats de la Cala. Els visitants podran degustar fideus rossejats i també una degustació de peix blau que ens tindran preparada cuiners de la població.  També podrem gaudir de la Mostra de Cellers de la DO Terra Alta, on podrem degustar les varietats de garnatxa blanca que tant bé mariden amb els fideus rossejats i el peix.

Durant tot el matí hi haurà la mostra d’entitats nàutiques englobada dins de la Festa de la Mar, on les empreses d’activitats ens oferiran ofertes i descomptes especials i podrem descobrir tot el seguit d’activitats que es poden dur a terme a L’Ametlla de Mar.

A la vegada, la diada estarà amenitzada per l’actuació de la Xaranga “Suquet Calero” i pel cantautor local i estimat, Miquel del Roig.

Recordeu també que fins diumenge dia 10 podeu gaudir dels menús dels Fideus Rossejats i de la Tapa Marinera als restaurants i bars de la població de L’Ametlla de Mar.

 

Font: Turisme l’Ametlla de Mar

Foto: Turisme l’Ametlla de Mar