Ingredients:

  • 1 l d’oli d’oliva
  • ½ got de barreja (Mistela i anís)
  • La farina que entri
  • Pell de llimona rallada (opcional)
  • 1 ou
  • Cabell d’àngel

 

En un bol afegirem l’oli d’oliva, la barreja i la pell de la llimona rallada. Anirem afegint la farina i amassant fins aconseguir una textura suau, que ens permeti separar la massa dels dits. Per fer els pastissets agafarem trossets de massa i en farem boles que tinguin el gruix d’una galeta, més o menys. A continuació posarem amb una cullereta una petita quantitat de cabell d’àngel al centre de la massa i la plegarem sobre si mateixa procurant distribuir el cabell d’àngel per tot. Desprès tancarem les cantonades girant-les sobre si mateixes.

Una vegada fets els anirem distribuint sobre una safata de forn. Batrem l’ou i els anirem pintant. Els posarem al forn a una temperatura de 180º-200º graus durant uns 15 minuts, segons el forn. Quan els traurem, els passarem pel sucre i els deixarem reposar fins que estiguin totalment freds.

Foto: L’Ametlla de Mar turisme