Recepta per a 4 persones

1 Kg. De peix

per la picada:
3 o 4 alls
julivert
1 tomàquet
pebre roig

El primer pas és fer la picada amb tots els ingredients a dalt esmentats. A continuació posarem oli en una cassola plana i el deixarem fins que estigui ben calent, llavors tirarem la picada  i la sofregirem un minut, després tirarem una mica d’aigua i posarem el peix. Taparem la cassola i ho deixarem coure entre 15 a 20 minuts depenent del peix que harem posat.

Turisme l’Ametlla de Mar

Foto: Xavier Solé

4 comments

 1. soy mexicano por naturalisacion tuve como holandes durante 26 años cada año de vacanciones en la cala pero no intiende suficiente el catalan…..hay traducion? gracias

  1. Buenos días Rudi,
   primero que todo un saludo desde l’Ametlla. Efectivamente, si puede ver la traducción. Poco a poco, también vamos introduciendo nuestras recetas en la pestaña castellano, que encontrará a la derecha de nuestro blog, en la parte de abajo. Esperamos haber resuelto sus dudas. Un saludo.

  1. Bon dia Teresa,

   primer que tot gràcies per la seva pregunta. Un suquet es pot fer amb molts tipus de peix, lluç, llobarro, rap, llenguado, rèmol,…i també, segons el tipus de peix que utilitzis, tindrà més o menys temps de cocció.
   Esperem haver resolt el teu dubte. Salutacions.

Comments are closed.