-Recepta per a 4 persones:

1 kg. de peix de roca

¼ Kg de crancs

¾ Kg de patates

 –Ingredients per a la picada:

4 o 5 alls, sal, julivert, 1 tomàquet i pebre roig.

Primer salarem el peix i tallarem les patates.

Es tira l’oli a la cassola i es deixa calentar. Es tiren els crancs i es sofregeixen. Després es tiren les patates tallades i la picada, es remena una estona i es tira l’aigua, acte seguit tirarem el peix i quan bulli ho rectificarem de sal. Després de bullir uns 30 minuts colarem el brou.

En una cassola plana afegirem oli i el deixarem calentar, quan estigui prou calent tirarem l’arròs o els fideus (dos grapats per persona) i ho remenarem fins que estigui ben daurat. Arribat aquest punt tirarem directament a l’arròs o fideus el brou que hem colat i deixarem coure entre 12/15 minuts fins que estiguin cuits i sense brou.