Imatge

Entre la Platja de Pixavaques i el cap de l’Estany Tort, a l’Ametlla de Mar, s’ha col·locat un canal de natació. Dues fileres de boies, les quals formen una estructura en forma de canal que garanteix la seguretat a aquells que els hi agrada practicar la natació a mar obert. D’aquesta manera, des del municipi es mostra una nova oportunitat de posar en valor el litoral de la Cala.

“La idea va sorgir pensant amb la gent que li agrada fer esport, com per exemple triatlons en els quals s’inclou una prova de natació, i poder oferir aquesta possibilitat vàrem creure que seria interessant. Així vàrem aprofitar que fèiem una revisió del Pla d’usos de platges. Ho vàrem incorporar, ens ho va aprovar la Generalitat i també Capitania, i així vàrem procedir a la instal·lació d’aquest canal que ara està operatiu”, explica Xavier Solé, tècnic de Medi Ambient.

Aquesta estructura ha estat patrocinada íntegrament per l’empresa SEMAC, els quals també efectuen l’abalisament de zona de bany a les platges de l’Ametlla de Mar.

Redacció: La Cala RTV