Imatge

Representants dels restaurants de l’Ametlla de Mar assisteixen a cursos de cuina i sala a l’Escola d’Hoteleria de Cambrils del 13 al 31 de març.
Del 13 al 31 de març representants del sector de la restauració de l’Ametlla de Mar estan realitzant un curs de perfeccionament en cuina i sala a l’Escola d’Hoteleria de Cambril. Aquests curs impulsat des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla té com objectiu dotar als restaurants de l’Ametlla de Mar i els professionals que hi treballen d’uns estàndards de qualitat que ajudin a consolidar l’Ametlla de Mar com a destí gastronòmic. A cuina els professors Xavier Infantes i Carles Enric Frago són els encarregats d’impartir les classes. A sala l’encarregat de donar aquesta formació tècnica als cambrers és el professor Vicente Macheño i Joaquim Rodríguez.
“El nostre objectiu és treballar perquè l’Ametlla de Mar sigui un destí gastronòmic de molta qualitat i el poder comptar amb la col•laboració d’aquesta Escola d’Hoteleria de referència al Territori és un luxe”, subratlla Vicent Martí, regidor de l’Àrea Municipal de Turisme.
Per la seva part, Josep Margalef com a Xef del Restaurant del Molí dels Avis i membre del Club de la Gastronomia afirma que “aquest curs és molt profitós perquè t’ajuda a aprendre noves receptes i posar en valor els productes locals”.
De fet, és el segon any que es realitza un curs amb col•laboració de l’Escola d’Hoteleria, l’any passat coincidint amb l’impuls de les rutes de tapes a la localitat es va realitzar un curs en aquesta direcció a Cambrils.