Per l’elaboració d’aquesta Coca de tonyina marinada, “tzatziki” de cogombre i alvocat que podeu trobar al restaurant “Golpe de Estado

Per l’elaboració d’aquesta Coca de tonyina marinada, “tzatziki” de cogombre i alvocat que podeu trobar al restaurant “Golpe de Estado
A continuació us delectem amb la recepta d’arròs de galera, rap i llagostins que se servirà durant aquestes Jornades de
S’acaba l’any i, com de costum, és moment de fer balanç. Tanquem la segonatemporada turística immersos encara en la pandèmia
Receta para 8 personas. Ingredientes y preparación Crema de pescado: 200 gr. Mantequilla 200 gr. Aceite de gamba (500 gr.
RECEPTA PER 8 RACIONS Ingredients i preparació Crema de peix 200 gr. Mantega 200 gr. Oli de gamba (500 gr. de caps i les
Las galeras (Squilla mantis) son unos crustáceos propios del mar Mediterráneo, sobre todo de nuestras costas. Normalmente mide entre 12
Ingredientes para confeccionar el fricandó de atún para 4 personas: · 4 filetes de lomo de atún rojo · Harina
Para hacer un guiso de lija/pintaroja con patatas necessitaremos los siguientes ingredientes. Ingredientes: 1 kg de “lija/pintaroja” (pez gato) ½
Per fer uns gatets amb pataques els ingredients que necessitarem són els següents: Primer que tot hem d’escaldar els gatets.
Recepta de fideus rossejats amb carpaccio de polp del Restaurant Les Veles a les Jornades dels Fideus rossejats del 2021.