Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

‘De part certa' és el nou llibre de l'escriptor calero Àngel Martí

03 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1535 reproduccions
Ja  està  al  carrer  el  darrer  treball  literari de l'escriptor calero Àngel Martí, ‘De part certa'. Sota aquest títol, recrea setze relats curts que tenen doble lectura i conviden al lector a buscar segones interpretacions. L'autor, que ja ha publicat novel·la, poesia i un conte, ha trobat temps entre treball i treball per a escriure aquest recull de relats.

Tal com explica, «he optat pels relats perquè recullen moltes anècdotes i històries que m'han explicat, que he anat guardant i que ara he recuperat. He donat forma a aquestes històries i aquí està el resultat que, val a dir, moltes vegades acaba no semblant-se a la història inicial, però que sí que es basa en el que he escoltat».

Els relats de Martí ens transporten a una prosa senzilla, intimista i de fàcil lectura, a mons desconeguts, complexos i de vegades convulsos. El d'un soldat de Déu, d'un home ocell, d'un expert en viatges astrals, d'una experiència d'adolescent, d'un presidiari poc convencional, d'una ment torturada o d'una vident.

A la recerca d'una lectura còmoda i fàcil, l'autor reconeix que «he intentat fer relats curts, de menys de 10 pàgines i amb llenguatge molt planer, perquè ningú no tingui excusa per a no llegir-los, fins i tot aquells que no són lectors habituals».

Tots els relats tenen un missatge amagat i una crítica a la societat que el lector ha de descobrir a través d'una doble lectura. ‘De  part  certa'  ha  estat  publicat  per l'editorial Fanes i serà presentat el pròxim diumenge 2 d'abril en un dels Vermuts CalaCultura, al Centre d'Interpretació de la Pesca.


respostes a "‘De part certa' és el nou llibre de l'escriptor..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 422,47 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007