Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Pàdel per a tothom al complex esportiu

29 . Jul, 2010 a les 11:11 | 00:02:37
per gfigueres a La notícia del dia
2819 reproduccions
Dimecres 28 de juliol, les pistes de pàdel del complex esportiu Trèvol-La Cala, menuts i grans, homes i dones, van tenir la possibilitat de fer classes de pàdel de forma gratuïta. Aquest esport és relativament jove, cada vegada compta amb més aficionats i va adreçat a tota la família. És un joc divertit que combina acció, diversió i complicitat amb la parella de torn. Així, per conèixer-lo millor i poder adreçar-lo a tothom, la direcció del complex esportiu i Padelgest, empresa que es dedica a la gestió de clubs d'aquest esport, van possibilitar que tothom hi accedís mitjançant aquestes classes que en aquesta ocasió impartia Marta Utor, campiona junior de Catalunya en dos ocasions i top ten absoluta de pàdel. Ens dona més detalls Sergi Estupiña, gerent de Padelgest. "El pàdel és u joc molt divertit, apte per a tothom que combina acció, diversió i parella. La crida perquè tothom hi participés ha anat d'allò més bé. La gent ha pogut provar una classe amb la Marta Utor, que ha fet unes màsters class boníssimes". L'horari de les classes era de cinc a sis per nens i nenes, de sis a set per a dones i de set a vuit per a homes. Per fer-les, s'havia de portar vestimenta esportiva i calçat de pàdel o de tennis. Les pales, les facilitava l'organització.

Campionat de pàdel

D'altra banda, al mes d'agost, està previst un campionat de pàdel, també a les pistes del complex esportiu. Es tracta d'un torneig popular, obert a tothom i s'ha organitzat per raons esportives i socials. És una manera de gaudir de la competició i alhora conèixer gent. El torneig es celebra durant els dies 12 i 13 d'agost. S'ha triat la modalitat lligueta perquè es puguin jugar molts partits les dues jornades. Tots contra tots. Les categories per poder fer els grups depenen del nivell que tinguin els jugadors. En principi s'estableixen dos: una, per a la gent que no ha jugat mai i que vol provar aquest esport i una altra per a la gent que fa més temps que hi juga i necessita una mica més de competència. Si s'animessin a jugar algunes dones, es faria un quadre per elles. Per participar-hi es poden fer les inscripcions a inscripcions@padelgest.net o trucar al telèfon 977 103 897 fins al dia 8 d'agost.


respostes a "Pàdel per a tothom al complex esportiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 656,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 81
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007