Recepta suquet de peix calero

L'Ametlla de Mar

Recepta per a 4 persones
1 Kg. De peix

per la picada:
3 o 4 alls
julivert
1 tomàquet
pebre roig

El primer pas és fer la picada amb tots els ingredients a dalt esmentats. A continuació posarem oli en una cassola plana i el deixarem fins que estigui ben calent, llavors tirarem la picada i la sofregirem un minut, després tirarem una mica d’aigua i posarem el peix. Taparem la cassola i ho deixarem coure entre 15 a 20 minuts depenent del peix que harem posat.


Comparteix aquest punt



Comentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE