Curs Open Water Diver PADI - Ametlla Diving (Centre de Busseig PADI Autorizado #24626)

Carretera del Port sense número, Moll de llevant sense número i Càmping Ametlla

El curs PADI Open Water Diver és el primer pas, el primer nivell, l’objectiu del qual es adquirir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per fer del busseig una activitat fàcil, segura i divertida. És el curs de més nivell i reconeixement a nivell internacional que existeix al mercat.
És un curs bàsic que t’introdueix en el món del busseig de forma fàcil i divertida, començant des de zero, fins i tot per a les persones que mai s’han provat unes ulleres de busseig.
Actualment hi ha 2 formes de fer el teu Curs PADI Open Water:
- Open Water “e-learning” o “Touch” (teoria amb Internet i pràctiques presencials)
- Open Water “ensenyament tradicional” (teoria i pràctiques presencials)
Els curs de PADI, Open Water Diver, la traducció del qual és “bussejador d’aigües obertes” té com a finalitat formar a un bussejador amb tots els coneixements necessaris per a poder desenvolupar-se de forma segura i tranquil•la dins a l’aigua.
- 1r Aigües Confinades (piscina o cala d’aigües tranquil•les), on aprens a fer una sèrie d’exercicis pràctics i reps una explicació sobre les parts de l’equip de busseig, muntatge i desmuntatge del mateix, senyals baix l’aigua, normes de seguritat, aclariment dels dubtes que et poden sorgir i entrega del material didàctic.
- 2n Aigües Obertes, són 4 immersions des de la platja i embarcació de busseig (de 8 metres d’eslora i motor Yamaha 200cv) on desenvoluparàs els exercicis apresos en aigües confinades al mateix temps que descobreixes bussejant el món subaquàtic sempre acompanyat per un instructor PADI.
- 3a Teoria i examen, (no t’espantis), és fàcil, simplement és per assimilar els conceptes bàsics de seguretat i deixar clar els dubtes que tinguis.
Desprès d’aprovar l’examen es certifica a l’alumne i rep una targeta provisional per email que és vàlida durant 90 dies, termini més que suficient fins que arribi la targeta original en unes 2 o 3 setmanes a la direcció a on vulguis. Aquesta certificació és vàlida per bussejar en qualsevol lloc del món fins a una profunditat de 18 metres i no tindràs que renovar-la més, és per a tota la vida, també podràs llogar equip de busseig per a bussejar pel teu compte.
Comencem cursos tots els dies (si el mar ens deixa) així que sols tindràs que avisar amb uns dies d’antelació per a concretar dia i hora, i donar-nos les dates per poder fer l’assegurança i preparar l’equip de busseig:
- Nom, cognoms, data i lloc de naixement i un telèfon de contacte (aquestos per l’assegurança)
- Per preparar l’equip: alçada, pes i talla de peu.
Amb el preu del curs, 295€, està inclòs tot: equip de busseig, assegurança de busseig, certificació, immersions, etc... sols tens que portar una fotografia mida carnet (si no te’n recordes te la farem nosaltres) i ganes de divertir-te.
El curs dura 3 o 4 dies, i es pot fer entre setmana, caps de setmana o dies alternatius. Com millor et vagi.
- Equivalència ISO: ISO 24801-2
*El curso con e-learning o touch (para tablet) vale 295€.
https://apps.padi.com/scuba-diving/elearning/?irra=24626

HORARIS: 09:00h (pot variar en funció de l'agenda i del client)

CALENDARI: Tot l'any

PREU: 320 €

CAPACITAT MÍNIMA: 1 persona

CAPACITAT MÀXIMA: 20 persones (per a grup més grans, reservar amb temps)


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE