Coto Pons

Carretera Nacional 340A - PK 1113

Coto Pons es un coto privilegiat per a la pràctica de la caça de la perdiu roja (Alectoris rufa), guatlla, faisà, conill o porc senglar segons ho desitgi.
Disposem de voladors de gran talla per a l’adaptació de la perdiu al nostre terreny i poder garantir la seva bravura i vol potent.
Dins del coto disposem de punts d’aigua per a la fauna i una sèrie de balses distribuïdes al llarg de tot el terreny per a gossos, a on podran refrescar-se i descansar.
Podrà trobar també enclavament amb reclams de guatlla per atreure i aprofitar aquelles perdius que han esquivat al gos i caçador en anteriors jornades de caça.
El terreny del Coto és de fàcil caminar, podent accedir a qualsevol zona amb vehicle. Una còmoda orografia i un muntanya baixa típica de la zona, ideal per a la caça d’assalt, sense zones de cultiu, bancals i altres obstacles en un paratge natural amb suaus desnivells de fàcil accés, li permetran gaudir d’una complerta jornada de caça amb llançaments inoblidables i mostres del seu gos.

HORARIS: A convenir

CALENDARI: Tot l'any

PREU: Consular preus a la web


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE