Ametlla Charter

Port de Calafat

Som una empresa jove de charter nàutic, formada per persones amb àmplia experiència en la navegació i enganxats al mar, disposades a oferir serveis de qualitat en el sector de l’oci nàutic al poble pesquer de l’Ametlla de Mar, situat a la Costa Dorada, Tarragona.
La nostra flota es troba amarrada al acollidor port de Calafat, situat en l’exclusiva urbanització Calafat de l’Ametlla de Mar. Aquesta urbanització consta de més de 2 km de costa, bonics penya-segats, encantadores cales i un circuit de velocitat. El Port de Calafat és un dels ports esportius més tranquils del litoral mediterrani i l’únic amb una platja privada, És conegut per trobar-se en un entorn privilegiat per a la pesca esportiva, ja que per aquestes aigües peregrinen espècies tals com: cavalles, bonítols, melves, bacoretes, albacores, inclús la tonyina roja.
L’Ametlla de Mar no es pot entendre sense les seves cales que abasten al llarg de 14 km, algunes d’elles quasi verges. La millor manera de conèixer aquest increïble paisatge és des del mar, navegant pel Golf de Sant Jordi.
L’Ametlla de Mar s’emmarca dins la zona turística Costa Daurada, a pocs quilòmetres de Salou, Port Aventura, Tarragona, el Parc Natural del Delta de l’Ebre i de l’aeroport de Reus.


Comparteix aquest puntComentaris

Cercar al web

Com arribar?

Alta habitatges d'ús turístic

L'Ametlla de Mar al teu mòbil

L'Ametlla de Mar al teu mòbil
visitametllademar.com/app

Reserva i comenta

L'Ametlla en directe

Descarrega't els nostres fulletons

Twitter

L'Ametlla a minube

Amb el suport

PLATJA COSTA VACANCES POBLE DE PESCADORS RUTES ESCAPADA NATURA GASTRONOMIA PEIX MARISC SENDERISME SUBMARINISME TERRES DE L’EBRE